Бизнес имот / Спа, Търговски или Медицински център, гр. Варна, Център/ до Севастопол #101142

360 кв.м., няколко търговски обекта с различен статут

650.000 €

SOFimot предлага на Вашето внимание луксозен бизнес имот, който се състои от няколко търговски обекта с различен статут обединени като един. Разработен е проект за спа-уелнес и козметично-разкрасителен център, а различните помещения са със следните статути: магазин; снек бар - кафе; спортна и развлекателна зала. Имотът може да бъде използван за търговски център, медицински център, спа, офис, IT център, Call център, търговско помещение, кафе - бар - ресторант, галерия.

Имотът е с обща ЗП от 359,49 кв.м. и включва следните помещения: офис със ЗП 13,17 кв.м., офис със ЗП 20,12 кв.м., ресторант със ЗП 142 кв.м. и лятна градина към него със ЗП 68 кв.м., обект за Спортна и развлекателна дейност със ЗП 116.20 кв.м.

Намира се непосредствено до Севастопол на оживена улица с голям човеко-поток. Голяма част от сградата е осветена от стъклен покрив, който е автоматизиран и осигурява естествена вентилация, а при нужда може да се газифицира изцяло. Имотът е с най-висок статут и възможност от РЗИ с предписание за клиника, като освен това разполага и с висок клас вентилация, трифазен ток с големи мощности в няколко точки, лятна тераса тип градина и паркоместа.


Опционално може да се закупят няколко закрити паркоместа, до които има топла връзка.

Цената е без ДДС!


🏠 SOFimot ще Ви подкрепи от началото до края при покупко-продажбата на недвижим имот!


💰 При нужда Ви предлагаме напълно БЕЗПЛАТНА необвързваща финансова консултация от най-големия КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ в България - Кредит Център, както и съдействие при всякакъв вид банково финансиране.

Свържете се с нас, за да Ви запознаем най-подробно с имота и да организираме оглед и консултация.


Обадете се сега и цитирайте този код #101142

За всякаква информация не се колебайте да ни потърсите на телефон

☎️ 0878573728