За нас

Ще намерим имота, който търсите,

а няма да Ви предлагаме само тези, с които разполагаме!


При нужда Ви предлагаме напълно БЕЗПЛАТНА и необвързваща финансова консултация от най-големия КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ в България - КредитЦентър, както и съдействие при всякакъв вид банково финансиране.

Кои сме ние

SOFimot.bg е модерна и иновативна компания за недвижими имоти в България. Нашите брокери са лично на място като регионални експерти за всички инвеститори, продавачи и купувачи. Ще бъдете подкрепени от служител на SOFimot.bg във всяко отношение и заедно с нас ще преминете през целия процес – от безплатната оценка на недвижимия имот до окончателното сключване на договора и влизането във владение на новия собственик.

Какво ни мотивира

Нашата компания иска да направи покупко-продажбата на недвижими имоти по-опростена, по-прозрачна и по-ефективна – за продавачи, купувачи и брокери. В SOFimot.bg продавачите на недвижими имоти получават пълна услуга с опитни брокери, която започва от безплатната професионална оценка, продължава през огледа със заинтересованите страни и завършва с окончателната сделка, нотариално прехвърляне и всички последващи процеси в държавните институции.

За да направим всичко възможно най-ефективно за клиентите ни, компанията си сътрудничи на високо ниво с повечето банкови институции в България, като съдейства на купувачите активно при нужда от финансиране. Също наши партньори са доказали се в областта на недвижимите имоти консултанти, финансисти, юристи и нотариуси.