Къща с невероятна панорама към Панчаревското езеро, в.з. Беликата, с. Панчарево #101199

500 м2, двор 877 м2 , Тухла, 4 етажа

850.000

Къща, която не може да се опише, а трябва да се види!


Допирът до природата винаги е вдъхновяващ и успокояващ, а какво ли е да се събуждаш в уюта на зеленина, пеещи птици и простор. Имаме удоволствието да Ви представим имот във високата част на вилна зона Беликата, над комплекс 'Панчарево парк', на 2 км до с. Панчарево, на 3 км до Бистрица, на 7 км до Околовръстен път на София при Лидл кв. Горубляне.


Стилна къща 500 кв.м с невероятна панорама към Панчаревското езеро, Стара планина и Лозенска планина. Подходяща е както за едно, така и за повече семейства поради доброто разпределение на помещенията.


Къщата е на четири етажа с вътрешно стълбище и прекрасна съвременна визия. Сградата е санирана в комбинация от минерална мазилка и уникален шведски сайдинг, който не се нуждае от поддръжка. Има много добра външна топлоизолация, а вътрешната се състои от каменна вата и гипсокартон, което допринася за комфорта на живущите.


Разпределение:

- етаж 1: изходи към паркинг (100 кв.м) и към веранда с външно огнище-барбекю, вътре разполага с дневна/лятна кухня с изход към верандата, тоалетна, складово помещение, перално помещение, дрешник, помещение за складиране на дърва, техническо помещение бойлер на ток и 2 серпентини за затопляне от котел или термопомпа, подготовка за свързване на котел и връзка с разводката на локалното парно;


- етаж 2: изход към втора веранда на нивото на улицата, просторна дневна с камерна камина с голяма тераса и кухня към нея, баня с WC, кабинет/спалня;


- етаж 3: две спални с обща баня и тоалетна, както и самостоятелно оформен тракт състоящ се от спалня с тераса, дрешник и баня с тоалетна;


- етаж 4 (студио): просторно помещение open space, баня с тоалетна, подготовка за вана/джакузи/ и помещение за сауна, дрешник;


Спалните помещения и дневните са с югоизточно изложение, светли, топли и слънчеви.


Изградена е инсталация за парно отопление с изводи във всички помещения с подготовка за котел в избеното помещение. Дограмата е PVC с алуминиеви щори и комарници. Има LAN окабеляване, подготовка за видеонаблюдение, безжичен интернет и интерактивна телевизия. Стените са с латекс, подовите настилки са с водоустойчив ламиниран паркет, а баните са с гранитогрес. Всички помещения са с LED осветление.


Дворът е 877 кв.м, ограден и с правилна правоъгълна форма. Има паркинг 100 кв.м с автоматична врата, подходящ за паркиране на няколко автомобила. Възможност за допълнително паркиране има на улицата пред къщата, където е обособен просторен паркинг за гости. За по-голям комфорт на живушите в двора има соларен душ.


Вилна зона Беликата се намира на над с. Панчерево по пътя към Бистрица. Достъпът до имота е по здрав чакълест път 500 м от главния асфалтиран път. Проходим е целогодишно с лек автомобил.


Един собственик, изрядни документи, има подготвена и пазарна оценка, която при необходимост може да се използва пред банкова институция за финансиране на покупката.

При нужда Ви предлагаме напълно БЕЗПЛАТНА необвързваща финансова консултация от най-големия КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ в България - Кредит Център, както и съдействие при всякакъв вид банково финансиране.

Чист въздух, тишина, спокойствие и красива планинска панорама!


Чудесна възможност за Вашия нов дом.